Vieiras gratinadas rellenas de marisco
Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Vieiras gratinadas rellenas de marisco. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Vieiras gratinadas rellenas de marisco is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Vieiras gratinadas rellenas de marisco is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Vieiras gratinadas rellenas de marisco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Vieiras gratinadas rellenas de marisco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Vieiras gratinadas rellenas de marisco is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Vieiras gratinadas rellenas de marisco using 13 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
Esta receta es otra de mis mejores preparaciones. La comí por primera vez en una boda de la familia de mi mujer y me encantó como combinaban los sabores y la textura que tenía. Esta Nochebuena la hemos puesto como plato principal. Espero que os guste tanto como a nosotros.
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Ingredients and spices that need to be Prepare to make Vieiras gratinadas rellenas de marisco:
- 8 vieiras
- 1 buey de mar cocido
- 200 g langostinos cocidos
- 250 g cebolla
- 50 ml aceite oliva virgen extra
- Salsa holandesa
- 4 yemas
- 50 g agua
- 130 g mantequilla
- Zumo de medio limón
- Sal
- Pimienta
- Pan rallado con ajo y perejil
Instructions to make to make Vieiras gratinadas rellenas de marisco
- Empezamos haciendo un puré de cebolla frita que servirá como cama de las vieiras. Para ello utilizo la Thermomix para conseguir la textura adecuada y puedo seguir haciendo otras preparaciones. Ponemos la cebolla en el vaso y la trituramos durante 5 seg a velocidad 5.
- Añadimos el aceite y programamos 30 minutos a velocidad 2 y temperatura de 100 ºC. Al cabo de 20 minutos, trituramos la cebolla 15 segundos a velocidad 10 con cuidado de no quemarmos. Bajamos los restos y seguimos cocinando hasta conseguir el punto dorado del puré.
- Para el relleno, esta vez he utilizado la carne de un buey de mar. Como el tiempo no sobra en estos días, le pedí al pescadero que me lo cociese allí mismo. Para limpiar marisco y sacar la carne, he tenido la mejor ayuda posible, mi mujer la cual como buena cántabra sabe extraer todo en muy poco tiempo. Reservamos en la nevera.
- Empezamos a montar el plato. Limpiamos las vieiras extrayendo su carne (cuidado de no perder las huevas) y las pasamos por agua para retirar la arena. Con las conchas secas, ponemos en el fondo una cucharada de cebolla frita y la extendemos con una cuchara.
- Ponemos un chorrito de aceite en una sartén y la ponemos a fuego fuerte. Marcamos la carne de la vieira 1 minuto por cada lado y la colocamos en el centro de la vieira.
- Alrededor de la vieira, repartimos la carne cocida del buey de mar. Como me quedé corto de relleno, como solución de último momento, opté por pelar unos langostinos cocidos y los piqué en cuadrados pequeños y los añadí al relleno.
- Preparamos la salsa holandesa según la receta que he publicado anteriormente. La volcamos encima del relleno y les ponemos un poco de pan rallado con ajo y perejil.
- Gratinamos las vieiras en el horno precalentado a 200 ºC durante 2 minutos.
- Servimos y disfrutamos del plato. Espero que os guste.
As your experience and confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you want to offer a dish that uses less or even more ingredients or is a bit essentially zesty, you can make basic modifications to achieve this objective. In other words, start making your recipes on time. When it comes to basic cooking skills for beginners you do not need to learn them but just if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a total overview to fast and also very easy lunch dishes however its excellent food for thought. With any luck this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Speedy Vieiras gratinadas rellenas de marisco. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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