Roscos de anís al horno

Roscos de anís al horno

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Roscos de anís al horno. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Roscos de anís al horno is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes yummy. Roscos de anís al horno is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Roscos de anís al horno, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Roscos de anís al horno delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Roscos de anís al horno using 6 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve it.

Para conseguir pasar algo mejor esta cuarentena, y sabiendo de la importancia de no salir de casa en estos días, os voy a traer un postre en el que los peques de la casa nos pueden ayudar.

Me encantan los postres con sabor a anís, y si además se hacen al horno y en muy poco tiempo, tenemos unos dulces ideales para desayunar o para acompañar al café.

Aguantan varios días y como veis en los ingredientes no pueden ser más sanos, pocos productos para un dulce riquísimo.

Ingredients and spices that need to be Get to make Roscos de anís al horno:

  1. 300 grs. harina
  2. 65 ml. licor de anís
  3. 125 ml. aceite de oliva suave
  4. 25 grs. azúcar
  5. Ralladura de media naranja (o del limón)
  6. Azúcar glass (para el rebozado)

Instructions to make to make Roscos de anís al horno

  1. Con Thermomix:
  2. Calentamos el aceite de oliva junto con la cáscara de la naranja durante 4 minutos a temperatura varoma a velocidad 1.
  3. Podéis usar la cáscara de la naranja o incluso rallarla. O si lo preferimos usar un limón.

    Añadimos el anís, el azúcar y la harina. Mezclamos durante 10 segundos a velocidad 6.
  4. Después amasamos durante 2 minutos a velocidad espiga.
  5. Sin Thermomix:
  6. Ponemos un cazo el aceite de oliva junto con la cáscara de la naranja durante unos minutos sin que llegue a hervir.

    Podéis usar la cáscara de la naranja o incluso rallarla. O si lo preferimos usar un limón.

    Añadimos el anís, el azúcar y la harina. Mezclamos primero con una cuchara de madera hasta que se integre todo. Finalmente amasamos con las manos hasta conseguir una masa homogénea.
  7. Hacemos una bola con la masa y dejamos que temple. Mientras precalentamos el horno a 180ºC.
  8. Pasado ese tiempo vamos a formar los roscos. Con las manos cogemos porciones de unos 50 gr. y le vamos haciendo forma de bola. Después aplastamos un poco y le hacemos el agujero en el medio.
  9. Los vamos colocando en una bandeja de horno con papel sulfurizado.

    Cuando estén todas formadas, horneamos durante 20 a 25 minutos a 180ºC. En el momento que empiecen a coger color las retiramos.
  10. Dejamos que templen un poco y las pasamos por azúcar glass.
  11. Son unos roscos con un ligero sabor a anís que lo hacen adictivo.
  12. Además se conservan durante muchos días, siempre que consigáis que nadie se las coma.

    Lo dicho #Quédateencasa, es la responsabilidad de tod@s.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have a lot more natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that uses less or more ingredients or is a little more or less hot, you can make straightforward adjustments to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to learn them yet only if you understand some straightforward cooking strategies.

This isn't a full guide to quick and very easy lunch dishes yet its great food for thought. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Steps to Prepare Award-winning Roscos de anís al horno. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arroz con setas y presa ibérica

Caldo de corvina

Batido light