Cheesecake de Nutella

Cheesecake de Nutella

Hello everybody, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Cheesecake de Nutella. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake de Nutella is one of the most popular of current trending meals in the world. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They're fine and they look wonderful. Cheesecake de Nutella is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Cheesecake de Nutella, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cheesecake de Nutella delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Cheesecake de Nutella using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

Soy consciente que la tarta que hoy traigo no es precisamente de dieta pero yo no lo tendría en cuenta si de lo que se trata es de celebrar algo, y os puedo asegurar que con esta tarta vamos a acertar seguro.

Tiene un ligero sabor a queso y sobre todo el característico sabor de la Nutella, todo un pecado que de vez en cuando nos podemos permitir.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Cheesecake de Nutella:

  1. Para la base:
  2. 200 grs. galletas
  3. 90 grs. mantequilla
  4. Para el relleno:
  5. 500 grs. queso crema
  6. 350 grs. Nutella (u otra que nos guste)
  7. 200 ml. nata para montar
  8. 6 grs (1 sobre) gelatina en polvo sin sabor
  9. 40 ml agua fría
  10. Para la cobertura:
  11. 150 grs. chocolate
  12. 120 ml. nata para montar
  13. 20 grs. mantequilla
  14. Para decorar:
  15. Crocanti
  16. Virutas chocolate

Instructions to make to make Cheesecake de Nutella

  1. Lo primero que vamos a preparar es la base de galletas. Para ello vamos a picar las galletas (podemos usar la thermomix u otra picadora) y añadirle la mantequilla derretida. Mezclamos bien y volcamos sobre nuestro molde, apretando con una cuchara para que quede uniforme.
  2. En este caso vamos a emplear un molde de 23cm.

    Llevamos al frigorífico.

    A continuación vamos a preparar el relleno.

    Comenzamos con la gelatina en polvo. Volcamos el contenido del sobre y le añadimos agua fría. Dejamos como 10 minutos para que absorba toda el agua. Veremos como se habrá vuelto sólido. La metemos 10 segundos en el microondas para volverla otra líquida y ya está lista.
  3. Por otra parte, mezclamos el queso crema y la nutella. Podemos usar varillas eléctricas. Si usáis thermomix debéis poner la mariposa.
  4. Una vez mezclada, añadimos la nata. Volvemos a batir hasta conseguir un semi montado, de ahí la importancia de usar varillas eléctricas (igualmente en thermomix ponemos la mariposa). Incorporamos la gelatina que teníamos reservada y volvemos a mezclar.

    Por último, lo incorporamos a nuestro molde sobre la base de galletas.
  5. A mi me gusta dejarlo de un día para otro antes de hacer la cobertura, de esta manera coge consistencia.

    Para la cobertura, ponemos en un bol, el chocolate troceado, la nata y la mantequilla, y lo metemos al microondas durante 2 minutos, removiendo cada 30 segundos. Debemos conseguir una mezcla uniforme.
  6. Volcamos por encima, intentando igualar por toda la tarta.
  7. Volvemos a llevar al frigorífico durante 10 minutos. Pasado ese tiempo, decoramos al gusto. En este ocasión con crocanti y virutas de chocolate.
  8. Finalmente volvemos al frigorífico durante al menos 1 hora y lista.
  9. Es una tarta deliciosa, jugosa y con el contraste de capas que la hace única. Sin duda una combinación fantástica.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little more or less spicy, you can make simple changes to attain this objective. Simply put, begin making your recipes in a timely manner. As for standard cooking abilities for beginners you do not require to discover them but only if you grasp some basic food preparation strategies.

This isn't a full overview to fast and simple lunch recipes however its excellent food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Steps to Prepare Favorite Cheesecake de Nutella. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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