Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli

Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They're nice and they look fantastic. Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli is 4-5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli estimated approx Entretenida.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli using 16 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Yo siempre fui más de cocinar en cazuela que de hacerlo con máquinas, me encanta el proceso de preparar, cortar y remover, pero tengo que reconocer que el día que mi hoy amiga Eli y la Thermomix entraron en mi vida fue una verdadera locura y como aquí en Cookpad encontré un montón de buenas amigas y un mundo nuevo de recetas, os traigo este postre de Eli que volvió locos a todos en casa y que podéis poner en vuestras casas estas fiestas. Espero que os encanten.
#elgordodecookpad

Ingredients and spices that need to be Take to make Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli:

  1. Base de natilla
  2. 400 ml leche de coco
  3. 4 llemasde huevo
  4. 1 cuchara sopera de cacao puro en polvo
  5. 50 g Azúcar
  6. 10-15 g maizena
  7. Merengue de Mojito
  8. 140 g Azúcar
  9. 2 tiras piel de lima
  10. 5 hojas hierbabuena o Menta
  11. 4 claras de huevo
  12. 1 pellizco sal
  13. Necesito
  14. Thermomix o similar
  15. Vasitos plásticos de chupito
  16. 1 /litro de mojitos preparado, casero o ron

Steps to make to make Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli

  1. Vamos a preparar azúcar glass con los 140g de azúcar, las pieles de lima y la menta. Reservamos. 20 segundos, velocidad 10.
  2. Pon en el vaso la leche de coco, las yemas de huevo, el cacao puro en polvo, el azúcar y la maicena e inicia Espesar /100°C. (Solo para Tm6), si no tienes la 6 o lo quieres hacer a mano pues cocinamos como unas natillas de normales.
  3. Repártelas en 4 vaso de cristal para postre y reserva en la nevera para que se vaya enfriando. Lava y seca el vaso.
  4. Vamos a preparar el merengue suizo de mojito
  5. Pon en tu vaso del robot el azúcar de mojito que teníamos reservada, Añade las claras y la sal. Calienta 4 min/70°C/vel 2. Coloca la mariposa en las cuchillas y, sin poner el cubilete, bate 5 min/vel 3.5. Retira a una manga pastelera y reserva en frío.
  6. Saca los vasos de Natillas de Chocolate y Coco de la nevera y decora con el merengue suizo, pon la manga recta y haz churros rectos acabados en punta. yo termine de decorar con un chupito de mojito sobre el merengue.
  7. Tuesta a tu gusto un poco las puntas del Merengue con un soplete de cocina, para darle un toque crujiente y dorado. Reserva en el congelador hasta el momento de serví, si las quieres heladas, también puedes servirlas sin congelar, como más te guste...¡¡ FELICES FIESTAS!!

As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet as well as adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make easy modifications to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for standard food preparation skills for newbies you don't need to discover them yet just if you understand some easy cooking methods.

This isn't a complete guide to fast and easy lunch dishes yet its great food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Steps to Prepare Super Quick Homemade Natillas de coco, chocolate y merengue suizo de Mojito de Eli. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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