Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix)

Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix)

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix). It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix) is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix) is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix) is 12/15 unidades. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix) using 9 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve it.

🤗 EXQUISITOS 🤗 También se pueden hacer sin el Thermomix de manera tradicional.

Ingredients and spices that need to be Take to make Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix):

  1. 90 g Agua tibia
  2. 140 ml Leche tibia
  3. 1 Cucharada esencia de vainilla
  4. 1 Huevo
  5. 25 gr. Levadura fresca
  6. 60 gr. Azúcar
  7. 520 gr. Harina de trigo
  8. 1 Pellizco sal
  9. 50 gr. Mantequilla

Instructions to make to make Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix)

  1. Ponemos la mariposa en las cuchillas. Incorporamos en el vaso, el agua, la leche, la esencia de vainilla, la levadura y el huevo. Mezclamos, 10 seg. / Vel. 3.
  2. Añadimos el azúcar. Mezclamos, 1 min. / Vel. 3. Hasta que el azúcar esté bien disuelta y mezclada.
  3. Quitamos la mariposa y añadimos la harina y la pizca de sal. Amasamos 3 min. Vel. espiga🌾
  4. Incorporamos la mantequilla y amasamos, 5 min. / Vel. espiga 🌾. (La masa no debe de pegarse en las manos). Al principio parecerá que la masa se corta o estropea, no os alarmeis. Cuando se incorpore la mantequilla con el resto de ingredientes cogerá cuerpo.
  5. Añadimos un poquito de harina a la mesa de trabajo, (con poquita es suficiente no debemos añadir más harina de la que ya tiene la masa para que los bollos salgan más esponjosos).
  6. Voleamos la masa un poco (siempre hacia dentro), metemos en un bol engrasado con un poco de aceite y tapamos con film transparente para dejar que repose hasta que duplique su tamaño, (aproximadamente 1 o 2 horas, dependerá de la temperatura que tengamos en casa).
  7. Sacamos del bol sobre la mesa de trabajo solo manchada con harina y amasamos para sacarle el aire. Hacemos porciones de aproximadamente 50 gr.
  8. Con ayuda de un rodillo aplanamos hasta dejar un rectángulo y vamos enrollando, presionando bien los bordes con los dedos en cada vuelta y cerramos los extremos para darles forma redonda.
  9. Vamos colocando encima de papel de hornear que habremos cortado para cada bollo, (de esta forma evitaremos tocarlos con las manos y que puedan bajar).
  10. Dejamos reposar 30 minutos, (deben doblar de tamaño).
  11. En una sartén con aceite a temperatura media/baja, (para que se hagan bien por dentro y no se quemen por fuera), con ayuda del papel,(sin tocar los bollos con las manos).
  12. Freímos de uno en uno por ambas caras y cuando esté dorado lo sacamos y dejamos que enfríen un poco para rebozarlos bien en azúcar.
  13. Se abren por la mitad a lo largo pero sin terminar de cortar del todo y rellenamos con crema pastelera o si se prefiere con nata.
  14. Anímate hacerlo y envíame foto de como te quedó. 😉👌

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your personal preferences over time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or even more ingredients or is a little basically zesty, you can make easy modifications to attain this objective. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for beginners you do not require to discover them yet only if you master some simple food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and very easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Award-winning Xuxos con crema pastelera o nata. (Thermomix). Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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