Fondue en pan payés
Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Fondue en pan payés. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Fondue en pan payés is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Fondue en pan payés is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Fondue en pan payés, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fondue en pan payés delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Fondue en pan payés using 7 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
Llevo mucho tiempo disfrutando de esta fondue y estaba deseando tener la oportunidad de poder publicar la receta. En esta ocasión la disfruté en compañía de mis amigos con un pan rústico de pueblo que la hizo perfecta, aunque también podéis preparar vosotros mismos el pan. Aquí podéis ver la receta.
Vais a ver que la preparación es muy sencilla, podéis utilizar la thermomix para picar y mezclar los quesos, pero si no tenéis podéis o bien ayudaros de una picadora o rallar los quesos.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Fondue en pan payés:
- 1 pan payés (600 gr. aproximadamente)
- 250 grs. cebolletas
- 300 grs. mayonesa
- 250 grs. queso Emmental
- 250 grs. queso manchego curado
- Pimienta molida
- Papel de aluminio para envolverlo
Instructions to make to make Fondue en pan payés
- En Thermomix: Ponemos las cebolletas en el vaso y trituramos durante 30 segundos a velocidad 5. Si nos parece un sabor un poco fuerte podemos tenerlas en agua unos minutos antes.
- A continuación añadimos la mayonesa y los quesos troceados. Molemos un poco de pimienta y trituramos a velocidad 2 hasta que esté todo bien mezclado.
- Sin Thermomix: Cortamos la cebolleta bien fina con un cuchillo. Si nos parece un sabor un poco fuerte podemos tenerlas en agua unos minutos antes.
- A su vez rallamos los quesos y lo vamos poniendo todo en un bol. Mezclamos con ayuda de una espátula o lengua hasta conseguir una mezcla homogénea.
- Cortamos el pan por la parte superior a modo de tapa y vaciamos de miga. Vertemos la mezcla de quesos en su interior y volvemos a colocar la tapa.
- Lo envolvemos con papel de aluminio y llevamos al horno.
- Estará precalentado y lo tendremos durante 1 hora a 180ºC. Una de las ventajas que tiene este fondeu es que podemos tener preparado el pan con el relleno en el congelador y simplemente hornearlo el día que vayamos a consumirlo. En este caso añadiremos 15 minutos más al horneado.
- Por su puesto el tipo de queso es opcional. En mi caso me gusta que siempre lleve un queso con sabor (en este caso manchego) y otro un poco más cremoso, pero también le va muy bien un queso azul (si os gusta) o un trozo de mozzarella.
- Una vez horneado con un cuchillo de sierra cortamos la tapa en trozos que nos servirá a modo de cucharilla para mojar en la fondue. Sin duda una buena forma de degustar una fondue sin necesidad de ninguna máquina. ¿Os animáis a probar?
As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy modifications to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't require to learn them but just if you grasp some straightforward food preparation techniques.
This isn't a complete overview to fast and also very easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Prepare Homemade Fondue en pan payés. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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