Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre
Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre is one of the most favored of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre is 10 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
Esta receta esta hecha para una Comunión de 90 personas, soy cocinero en un Catering me la enseño mi padre de pequeño y cada vez que las hago salgo por la puerta grande todo el que las prueba me da la enhorabuena es una receta muy elaborada y el secreto es hacer una buena salsa con mucho cariño y que las carrilleras se queden enteras sin desmoronarse y estén tiernas al punto.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre:
- 20 carrilleras de cerdo ibérico limpias
- 1 kilo cebollas
- 500 g pimiento verde
- 500 g pimiento rojo
- 30 g puerro
- 500 g zanahoria
- 1,5 litros caldo de pollo
- al gusto tomillo
- al gusto romero
- 1 chorreón salsa bovril
- 1 litro vino tinto
- 300 ml aove
- al gusto sal
- 2 hojas laurel
- 700 g tomates maduros
Instructions to make to make Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre
- Empezamos con los ajos picándolos en la Thermomix se queden bien picaditos, cogemos las cebollas el pimiento rojo y verde y el puerro y los picamos en brunoise que se pede bien picado.
- Echamos 300 ml de aceite de oliva en una olla grande junto con los ajos se pone a fuego medio hasta que vaya cogiendo el ajo un tono amarillento. Seguidamente se echa la cebolla junto con la sal se deja la cebolla fuego medio hasta cuando empiece a dorase y seguido se le echa el pimiento rojo y verde se pochan 5 minutos y se le echan las carrilleras limpias y rehogan unos 10 minutos.
- Una vez que estén las carrilleras 10 minutos rehogadas se le echa el tomate triturado en la Thermomix, el caldo de pollo el vino tinto el tomillo al gusto el romero al gusto, la salsa bovril y se pone a fuego medio y se va rectificando de sal al gusto
- Se pelan las zanahorias y se cortan el trozos medianos y se echan en la Thermomix con un poco de agua y que quede bien triturado y se echa en. La olla y se deja a fuego medio durante una hora y media removiendo de vez en cuando
- Una vez que estén las carrilleras tiernas pero a la vez se tiene que quedar enteras sin desboronarse se sacan en un bol dejando la salsa en la olla y cogiendo la batidora y triturando toda la salsa (muy importante) se deja reducir la salsa de las carrilleras hasta que se quede bien espesa y una vez que este reducida se echan otra vez las carrilleras y se apartan.
- Se puede acompañar con unas patatas panaderas a lo pobre y listo espero que os guste.
As your experience and self-confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make easy changes to achieve this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for standard food preparation skills for beginners you do not need to learn them yet only if you understand some simple cooking methods.
This isn't a full overview to fast as well as easy lunch dishes yet its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Make Any-night-of-the-week Carrilleras de cerdo ibérico en salsa campestre. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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