Tortas Toscanas de Albahaca
Hey everyone, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Tortas Toscanas de Albahaca. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Tortas Toscanas de Albahaca is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Tortas Toscanas de Albahaca is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Tortas Toscanas de Albahaca, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortas Toscanas de Albahaca delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tortas Toscanas de Albahaca is 6 Unidades. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tortas Toscanas de Albahaca estimated approx 50 min + 2h reposo.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Tortas Toscanas de Albahaca using 8 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.
Muchos son los Panes que se elaboran en Italia, pero concretamente, estas Tortas son típicas en la Región de la Toscana. Su ingrediente principal es el Aceite de Oliva, ya que son grandes productores, y combinándolo con la planta aromática por excelencia en la zona, la Albahaca, quedan unos panecillos ideales para comerlos con Embutidos, Quesos, Patés, Guacamole o cualquier receta para untar..., e incluso, como desayuno o meriendas con Crema de Cacao y Avellanas que junto a la Sal gorda da un contraste riquísimo.
Si en vuestra zona tenéis otro tipo de Aceite como el de Coco, Aguacate o incluso vegetal y otras plantas aromáticas, quedará igual de rico con otro saborcito diferente...
Por eso, esta elaboración es mi Regalo para mi #AmigoInvisible , hecha con mucho cariño y espero que le guste.... Y a vosotros también!!!! ¡¡Nos vemos en la próxima Receta!!!! Y ¡¡Feliz Navidad!!!!!
#mirecetario #1receta1arbol #onerecipeonetree
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tortas Toscanas de Albahaca:
- 180 ml Agua Tibia
- 12 grs Levadura Fresca de Panadero
- 400 grs Harina de Trigo
- 1 Cucharada Albahaca, utilicé seca
- 2,5 Cucharaditas Sal fina
- 50 ml Aceite Oliva o similar
- Sal Gorda
- al gusto Aceite de Oliva Extra Virgen
Instructions to make to make Tortas Toscanas de Albahaca
- Disolvemos la Levadura Fresca en el Agua Tibia. Reservar.
- En un bol o Cubeta, ponemos la Harina, Sal fina, Albahaca y Aceite de Oliva. Mezclamos suavemente durante 10 segundos. Por último, incorporamos el Agua con Levadura y amasamos durante 10 minutos con Robot o a mano.
- Formamos una bola con la masa y la ponemos en un bol engrasado con Aceite. Cubrimos con un paño y dejamos reposar 1 hora en un lugar cálido y sin corrientes de aire, como por ejemplo, dentro del horno apagado.
- Pasado el tiempo de reposo, colocamos la masa sobre una superficie enharinada, la trabajamos hasta poder partirla en 6 porciones. Estiramos con las manos las porciones, hasta dejarlas de forma circular de un grosor de 0,5-1cm. Las colocamos en la bandeja de horno, previamente forrada y engrasada, hacemos varias hendiduras a los panecillos con el dedo, las rociamos con Aceite al gusto y espolvoreamos con Sal gorda. Cubrimos con un paño limpio y dejamos reposar 1 hora más en un lugar cálido.
- Precalentamos al Horno a 240ºC (Term. 8) con calor arriba, abajo y Sin Turbo. Y colocamos un bol con agua en la base del horno.
- Pasado el 2º Tiempo de Reposo, cocemos las Tortas unos 15 minutos o hasta que estén doraditas, bajando la Temperatura a 210ºC (Term. 7) al cabo de 5 minutos. Dejar enfriar sobre una rejilla.
- Y.... ¡¡Listo!!!! Ya tenemos listas estas ricas Tortas Toscanas con Albahaca, que nosotros las comeremos con Salsa de Tomate y una Tabla de Quesos Franceses... Ñam, ñam.... Para conservarlas, se guardarán en un Recipiente Hermético durante 2 días... También se pueden congelar. Espero que os haya gustado y que Mi Amigo Invisible se sienta honrad@ con esta humilde Receta... ¡¡Felices Fiestas!!!! Y... ¡¡Hasta la Próxima!!!!!
As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet as well as adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make easy modifications to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for standard food preparation abilities for beginners you don't require to learn them however only if you grasp some straightforward food preparation methods.
This isn't a full overview to fast and also easy lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Award-winning Tortas Toscanas de Albahaca. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment